۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
دانشگاه علوم پزشکی همدان
مراسم نامگذاری سالن های آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد
تغییر عنوان آمفی تئاتر فرهنگ به نام استاد دکتر مسعود سعیدی جم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان و جمعی از مسئولین، مراسم نامگذاری سالن های آمفی تئاتر برگزار گردید.

به گزارش مفدا همدان و به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر ممتاز در مراسم نامگذاری سالن های آمفی تئاتر دانشگاه، که با حضور دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه، دکتر صبا، دکتر فرشچیان، اعضای هیئت علمی، مدیر حراست و خانواده مرحوم دکتر مسعود سعیدی جم برگزار شد با بیان اینکه ارج نهادن به کسانی که در حوزه علم عمر خود را صرف کردند می‌تواند منجر به گسترش رشد علمی در کشور شود افزود: تکریم و برگزاری آئین گرامیداشت افرادی همچون مرحوم دکتر سعیدی جم، تکریم علم و جایگاه اصحاب علم است.
وی اظهار کرد: این افراد تمام عمر خود را صرف ارائه راه حل برای مشکلات جامعه کرده‌اند و در طول زندگی خود به دنبال دانش و کسب علم بودند بنابراین پر کردن خلاء این شخصیت‌ها وظیفه ما را سنگین تر می کند.
دکتر ممتاز با بیان اینکه افراد عادی بعد از مرگ خود فراموش می‌شوند اما آثار عالمان، نام آنها را ماندگار می‌کند، ادامه داد: برجستگی‌های علمی اصحاب علم درگذشت آنها را سهمگین و دردناک‌تر می‌کند چرا که درگذشت این افراد تنها ضربه به خانواده شخص نیست بلکه ضربه به جریان علمی کشور است.معاون آموزشی دانشگاه افزود: دکتر سعیدی جم در طول عمر خود منشأ اثر و در حیات علمی خود در مراکز گوناگون صاحب تأثیر و اثر بود و در زمینه علم و پیشرفت جامعه حضور اثر گذاری داشت.

وی با اشاره به خاطره خود با مرحوم سعیدی جم در اردوی راهیان نور اشاره کرد و افزود: دکتر سعیدی جم حقیقتا یک بسیجی و مومن واقعی بود و دارای روح بزرگی بودندکه این بزرگداشت حداقل کاری است که دانشگاه برای به یادگار ماندن خدمات ایشان انجام می دهد.

دکتر ممتاز با بیان اینکه شرافت مکان به آدم‌های آن مکان است، گفت: محبوبیت اساتید ما از جمله دکتر صبا، دکتر فرشچیان و دکتر سعیدی جم فقط محدود به شان هیئت علمی بودن آنها نیست بلکه تعهد آنها به اندازه ای بوده و هست که هر جا که حضور داشته و دارند آنجا محفل برجسته ای علمی شده است.

وی با تاکید براینکه تکریم اساتید به عنوان رویه در دانشگاه ادامه خواهد داشت افزود: این امر فقط محدود به نامگذاری سالن ها نخواهد بود بلکه به حول الهی در جای جای دانشگاه و مراکز درمانی نیز این اتفاق خواهد افتاد که وقتی دانشجویی وارد آن فضا می شود متوجه شود که چه کسانی بنیانگذار و منشاء اثر و برکت برای این دانشگاه بوده اند.

معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد: دکتر صبا، فرشچیان و مرحوم سعیدی جم در طول زندگی علمی خود بار ها و بارها امکان فعالیت در دانشگاههای مطرح خارج از کشور را داشتند که این بزرگواران با تعهد مثال زدنیشان ماندند و خدمت به نظام و انقلاب را به همه آن مزایا ترچیح دادند. به وجودشان افتخار می کنیم که مایه مباهات دانشگاه و کشور هستند.

در ادامه برادر دکتر سعیدی جم در سخنانی در گرامیداشت یاد و خاطره دکتر سعیدی جم گفت: ایشان به واقع عاشق دانشگاه بودند و از حضور در فضای علمی دانشگاه لذت می بردند، خدمت خالصانه را سر لوحه کار خود قرار داده و اعتقادی به حضور بر اساس روال اداری نداشتند و بیشتر اوقات خود را صرف آموزش و پژوهش در دانشگاه می کردند.

وی با قدردانی از مجموعه دانشگاه که برای علم و صاحبان آن ارزش قائل هستند گفت: بزرگداشت اساتیدی چون دکتر صبا و دکتر فرشچیان از سوی مدیران ارشد دانشگاه که منشا خیر و برکت در دانشگاه هستند این نوید را به دانشجویان می دهد که در دانشگاه دیده خواهند شد و شان آنها در مقام استادی برای همیشه ماندگار خواهد بود.

این مراسم در سه بخش نام گذاری سه سالن آمفی تئاتر به نام های اساتید گرانقدر دکتر محمد صادق صبا، دکتر محمود فرشچیان و مرحوم دکتر سعیدی جم، قدردانی از اعضای هیئت علمی بازنشسته و تجلیل از گروه های برتر آموزشی و اساتید برتر ارتقاء یافته و کارشناسان برتر معاونت آموزشی برگزار شد.

در پایان این مراسم از سالن هایی که بنام اساتید یاد شده نامگذاری شده بود توسط دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه، دکتر ممتاز معاون آموزشی و با همراهی اعضای هیئت علمی پرده برداری شد.

تاریخ:
1401/03/30
ساعت:
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)