اولویت های مرکز تحقیات سلامت تغذیه
- بررسی ارتباط بین الگوی تغذیه ای با بیماری ها: بیماری های مزمن، بیماری های اتوایمیون و...
- بررسی شیوع و بروز کمبودهای تغذیه ای در جامعه
- بررسی اثر مکملیاری تغذیه ایی بر درمان بیماری ها
- ارتقاء و امنیت محصولات غذایی و آشامیدنی
- بررسی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی و تاثیر فرآوری بر آنها
- ارزیابی میکروب های پاتوژن در مواد غذایی و روشهای مختلف برای حذف یا کاهش تعداد آنها
- ارزیابی الگوهای غذایی و ارتباط آنها با بیماریها
- بررسی افت کش های در مواد غذایی و تاثیر فرآوری بر این ترکیبات
- تغذیه درمانی در کنترل بیماریهای مزمن و غیرواگیر
- تاثیر مداخلات تغذیه ای در درمان بیماریهای اکسیداتیو و مزمن
- بررسی اثر فیتو کمیکال ها برروی سلامت جامعه و ارتباط انها با بیماریها
- بررسی فلزات سنگین در مواد غذایی و تاثیر فرآوری بر آنها
- بررسی سموم میکروبی در مواد غذایی و تاثیر فرآوری بر آنها
- بررسی آلاینده های زیستی محیطی در مواد غذایی و تاثیر فرآوری بر آنها
- بررسی و اثر ریز مغذی ها در بیماریها
- بررسی عادات غذایی، الگوهای غذایی و HEI (healthy eating index) در گروه های مختلف (کودکان، مادران، ورزشکاران و...)
- بررسی تاثیر ماکرو ومیکرونوترینت ها در فعالیت بدنی و ورزش
- تولید محصولات غذایی پروبیوتیک و پری بیوتیک و ارزابی خصوصصیا آنها
- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی غذاهای عملگرا
- بررسی سوء تغذیه و الگوهای تغذیه ای در گروه های سنی مختلف
- بررسی ترکیبات آنتی اکسیدان در مواد غذایی و نقش فرآوری بر این ترکیبات
- نقش محصولا غذایی عملگرا در سلامتی
- استفاده از اسانس ها و عصاره های طبیعی برای بهبود ماندگاری مواد غذایی
- ارزیابی و کنترل آلاینده های شیمیایی در محصولاغذایی و آشامیدنی
- بررسی خصوصیات و ویژگیهای محصولات غذایی موجود در سطح عرضه
- غنی سازی مواد غذایی با ریز مغذی ها و تاثیر آن بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی محصولات
- بررسی روشهای مختلف برای بهبود بسته بندی مواد غذایی
- شناسایی تقلبات در مواد غذایی
- استفاده از روشهای نوین آزمایشگاهی برای آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بررسی فلزات سنگین در مواد غذایی و تاثیر فرآوری بر آنها
- ارزیابی سلامت گروهای مختلف محصولات غذایی و آشامیدنی
- بررسی افزودنی های مواد غذایی و روشهای مختلف برای کاهش آنها
- استفاده از روش های نوین برای بهبود کیفیت محصولا غذایی و آشامیدنی