دانشگاه علوم پزشکی همدان

بازار کار و آینده شغلی

دانش‌آموختگان این رشته می‌توانند در بخش های زیر به فعالیت مشغول شوند:

  • ارائه خدمات کارشناسی در ادارات و مراکز ذیربط
  • ارائه خدمات در آزمایشگاه ­های کنترل مواد غذایی
  • مشارکت کردن در اجرای برنامه ­های بهداشت و ایمنی مواد غذایی سازمان­ های ملی و بین المللی
  • آموزش به کارشناسان مواد غذایی در جهت ارتقاء دانش آن ها
  • آموزش و پاسخگویی منطقی به نیازهای رو به رشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • آموزش، انتقال و گسترش یافته­ های علمی و اطلاع­ رسانی غذا و مخاطرات آن در سطح جامعه
  • کمک به پژوهش­ های کاربردی در عرصه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • ارائه طرح­ های پژوهشی کاربردی درباره مسائل بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • ارائه طرح­ های پژوهشی در ارتباط با تدوین استانداردهای مواد غذایی

 

ذکر این نکته ضروری است که برای داشتن آینده شغلی بهتر، دانشجویان باید به دنبال کسب تجربه و مهارت باشند و صرف گذراندن یک سری دروس تئوری در دانشگاه کافی نیست.  گذارندن کارگاه های عملی بخصوص در حوزه توسعه محصولات جدید و کار افرینی می تواند در ثبیت و به  کارگیری مهارت های تئوری در طول دوره تحصیل کمک شایانی به دانش آموختگان بکند.