بازار کار و آینده شغلی
دانشآموختگان این رشته میتوانند در بخش های زیر به فعالیت مشغول شوند:
- ارائه خدمات کارشناسی در ادارات و مراکز ذیربط
- ارائه خدمات در آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی
- مشارکت کردن در اجرای برنامه های بهداشت و ایمنی مواد غذایی سازمان های ملی و بین المللی
- آموزش به کارشناسان مواد غذایی در جهت ارتقاء دانش آن ها
- آموزش و پاسخگویی منطقی به نیازهای رو به رشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- آموزش، انتقال و گسترش یافته های علمی و اطلاع رسانی غذا و مخاطرات آن در سطح جامعه
- کمک به پژوهش های کاربردی در عرصه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- ارائه طرح های پژوهشی کاربردی درباره مسائل بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- ارائه طرح های پژوهشی در ارتباط با تدوین استانداردهای مواد غذایی
ذکر این نکته ضروری است که برای داشتن آینده شغلی بهتر، دانشجویان باید به دنبال کسب تجربه و مهارت باشند و صرف گذراندن یک سری دروس تئوری در دانشگاه کافی نیست. گذارندن کارگاه های عملی بخصوص در حوزه توسعه محصولات جدید و کار افرینی می تواند در ثبیت و به کارگیری مهارت های تئوری در طول دوره تحصیل کمک شایانی به دانش آموختگان بکند.